Gęś nadziewana kasztanami
07.11.2023 0:01
Najbardziej rozsławione są oczywiście owoce pieczone w piekarniku bądź na grillu. Jedyne, o czym należy pamiętać, to by przed włożeniem na ogień naciąć głęboko wypukłe miejsce i ułożyć z niewielką ilością wody. Upieczone kasztany obiera się zawsze na gorąco. Inną metodą jest natomiast ugotowanie orzechów w osolonej wodzie lub mleku. Kasztany równie chętnie prażymy, kandyzujemy […]
07.11.2023 0:01
Najbardziej rozsławione są oczywiście owoce pieczone w piekarniku bądź na grillu. Jedyne, o czym należy pamiętać, to by przed włożeniem na ogień naciąć głęboko wypukłe miejsce i ułożyć z niewielką ilością wody. Upieczone kasztany obiera się zawsze na gorąco. Inną metodą jest natomiast ugotowanie orzechów w osolonej wodzie lub mleku. Kasztany równie chętnie prażymy, kandyzujemy […]

Komentarze (0):