Katarzyna Cichopek i Maciej Kurzajewski zaliczyli wpadkę. "No to odpaliliście petardę"
26.03.2024 7:00
Katarzyna Cichopek i Maciej Kurzajewski po odejściu z "Pytania na śniadanie" ponownie usiedli na kanapie, tym razem tej podcastowej. Już przy drugim odcinku rozmów "Serio?" można mówić o "lekkiej kraksie".
Źródło:
www.plotek.pl
Kremowe kanapki, czyli Hellmann’s inspiruje!
Na śniadanie, przekąskę, szybki lunch do pracy czy kolację – aż 97% Polaków nie wyobraża sobie dnia bez kanapek [1] . Jednak wiele osób mierzy się z monotonią tego codziennego posiłku, poszukując nowych pomysłów na przygotowanie go. Dlatego Hellmann’s wkracza w 2024 rok z inspiracjami na pyszne kremowe kanapki urozmaicone smakiem kultowego, kremowego majonezu. Kremowa […]
25.03.2024 10:17
Na śniadanie, przekąskę, szybki lunch do pracy czy kolację – aż 97% Polaków nie wyobraża sobie dnia bez kanapek [1] . Jednak wiele osób mierzy się z monotonią tego codziennego posiłku, poszukując nowych pomysłów na przygotowanie go. Dlatego Hellmann’s wkracza w 2024 rok z inspiracjami na pyszne kremowe kanapki urozmaicone smakiem kultowego, kremowego majonezu. Kremowa […]
Bogaty smak. Wyjątkowo kremowy – majonez Hellmann’s w nowej odsłonie
Wzrok konsumentów będą przyciągać nowe słoiki i widniejące na nich etykiety. Jeszcze mocniej wybrzmią największe zalety marki – ponad 100-letnie doświadczenie w pracy nad recepturą, niezwykle bogaty smak i wyjątkowa kremowość. Czas na kanapki z pysznie kremowym majonezem Hellmann’s! Kusząco smaczny, wyjątkowo kremowy od ponad 100 lat Historia marki sięga 1913 roku, kiedy to mieszkający […]
25.03.2024 9:20
Wzrok konsumentów będą przyciągać nowe słoiki i widniejące na nich etykiety. Jeszcze mocniej wybrzmią największe zalety marki – ponad 100-letnie doświadczenie w pracy nad recepturą, niezwykle bogaty smak i wyjątkowa kremowość. Czas na kanapki z pysznie kremowym majonezem Hellmann’s! Kusząco smaczny, wyjątkowo kremowy od ponad 100 lat Historia marki sięga 1913 roku, kiedy to mieszkający […]
Omlet puszysty jak chmurka. Rozpływa się w ustach
Omlet można jeść jako samodzielny specjał – smakuje wybornie z samego rana na śniadanie, ale też w charakterze potrawy obiadowej czy ciepłej kolacji. Bywa podawany do dań głównych, niektórzy urozmaicają nim kanapki. Jest to propozycja wszechstronna i łatwa w przygotowaniu, wymaga jednak znajomości kulinarnych podstaw. Jak zrobić omlet, żeby był puszysty i udawał się za każdym razem? Znamy na to patent.
Omlet można jeść jako samodzielny specjał – smakuje wybornie z samego rana na śniadanie, ale też w charakterze potrawy obiadowej czy ciepłej kolacji. Bywa podawany do dań głównych, niektórzy urozmaicają nim kanapki. Jest to propozycja wszechstronna i łatwa w przygotowaniu, wymaga jednak znajomości kulinarnych podstaw. Jak zrobić omlet, żeby był puszysty i udawał się za każdym razem? Znamy na to patent.
Błyskawiczne smarowidło do chleba. Domownicy będą się zajadać
Smarowidło do chleba z suszonych pomidorów to jedno z tych kulinarnych odkryć, które odmienią twoje codzienne posiłki. Tego rodzaju pasta kanapkowa oferuje intensywny smak i aromat, doskonale komponuje się nie tylko z pieczywem. Niezależnie od okazji, okaże się idealnym dodatkiem, który przyniesie kubkom smakowym wyjątkową przyjemność.
Smarowidło do chleba z suszonych pomidorów to jedno z tych kulinarnych odkryć, które odmienią twoje codzienne posiłki. Tego rodzaju pasta kanapkowa oferuje intensywny smak i aromat, doskonale komponuje się nie tylko z pieczywem. Niezależnie od okazji, okaże się idealnym dodatkiem, który przyniesie kubkom smakowym wyjątkową przyjemność.
Anna Mucha opowiedziała o zarobkach. "Zdarza mi się na Instagramie". Mówi, czy ma kredyty
20.03.2024 14:49
Anna Mucha opowiedziała na kanapie u Kuby Wojewódzkiego o swoich zarobkach i kredytach. Nie ominęła pytania, czy zdarza jej się robić coś tylko i wyłącznie dla pieniędzy. Tego fragmentu nie było w telewizji.
Źródło:
www.plotek.pl
"Kroję do serka wiejskiego i na kanapki". Nie każdy wie, że ten grzyb jest jadalny
Wraz z nadchodzącą wiosną w Polsce zaczyna pojawiać się coraz więcej grzybów. Jednym z wiosennych okazów, które można spotkać już w marcu, jest czarka austriacka. Ten nietypowy grzyb przykuwa uwagę swoim niezwykłym wyglądem. Nie każdy jednak wie, że jest on jadalny. Jak wykorzystać czarkę austriacką w kuchni?
Wraz z nadchodzącą wiosną w Polsce zaczyna pojawiać się coraz więcej grzybów. Jednym z wiosennych okazów, które można spotkać już w marcu, jest czarka austriacka. Ten nietypowy grzyb przykuwa uwagę swoim niezwykłym wyglądem. Nie każdy jednak wie, że jest on jadalny. Jak wykorzystać czarkę austriacką w kuchni?
Tagi: Kanapki
Źródło:
kobieta.interia.pl
"Kroję do serka wiejskiego i na kanapki". Nie każdy wie, że ten grzyb jest jadalny
Wraz z nadchodzącą wiosną w Polsce zaczyna pojawiać się coraz więcej grzybów. Jednym z wiosennych okazów, które można spotkać już w marcu, jest czarka austriacka. Ten nietypowy grzyb przykuwa uwagę swoim niezwykłym wyglądem. Nie każdy jednak wie, że jest on jadalny. Jak wykorzystać czarkę austriacką w kuchni?
Wraz z nadchodzącą wiosną w Polsce zaczyna pojawiać się coraz więcej grzybów. Jednym z wiosennych okazów, które można spotkać już w marcu, jest czarka austriacka. Ten nietypowy grzyb przykuwa uwagę swoim niezwykłym wyglądem. Nie każdy jednak wie, że jest on jadalny. Jak wykorzystać czarkę austriacką w kuchni?
Tagi: Kanapki
Źródło:
kobieta.interia.pl