Trzaskowski tłumaczy się internetowym detektywom. Pod lupą... pokrętła kuchenne
11.04.2024 7:00
Każdy jego publiczny ruch jest dokładnie monitorowany. Nie powinien więc dziwić fakt, że czujni internauci zaintrygowali się znowu kuchnią Rafała Trzaskowskiego.
Tagi: Kuchnia
Źródło:
www.plotek.pl
"Neapol łakomym okiem" Bartek Kieżun
Nowość wydawnicza "Neapol łakomym okiem. Przewodnik po mieście i jego kuchni" Bartek Kieżun
Tagi: Kuchnia
Źródło:
dlalejdis.pl
Egzotyczny przysmak wkracza na salony. Ma mało kalorii i wspomaga trawienie
W Polsce jeszcze nieodkryta i zupełnie niedoceniana. Tymczasem zachwyca wyjątkowym smakiem, zaskakując szeregiem właściwości leczniczych. Hit tajskiej i indyjskiej kuchni tanecznym krokiem wkracza na salony. Zachwyci każde, nawet najbardziej wymagające podniebienie. Do czego można wykorzystać pastę z tamaryndowca? Zaproś do kuchni i eksperymentuj.
W Polsce jeszcze nieodkryta i zupełnie niedoceniana. Tymczasem zachwyca wyjątkowym smakiem, zaskakując szeregiem właściwości leczniczych. Hit tajskiej i indyjskiej kuchni tanecznym krokiem wkracza na salony. Zachwyci każde, nawet najbardziej wymagające podniebienie. Do czego można wykorzystać pastę z tamaryndowca? Zaproś do kuchni i eksperymentuj.
Tak mieszka Magda Gessler. Kuchnia z duszą, za to sypialnia... Co tam się dzieje! Nie wiadomo, gdzie podziać oczy
06.04.2024 16:01
Magda Gessler jest bardzo aktywna na Instagramie. Dzięki temu możemy podejrzeć, jak mieszka gospodyni "Kuchennych rewolucji". Powiedzieć, że jest kolorowo, to jakby nic nie powiedzieć.
Kuchnia Barbary Kurdej-Szatan w apartamencie za dwa miliony. "Bogato, ale nie czuję tam ciepła"
03.04.2024 14:18
Barbara Kurdej-Szatan razem z rodziną na co dzień mieszka w warszawskim apartamencie, który ma 170 metrów kwadratowych. Aktorka jakiś czas temu chwaliła się w mediach wnętrzami nowego lokum. Szczególną uwagę zwraca katalogowa kuchnia. Jest jakby luksusowo!
Źródło:
www.plotek.pl
Idealny nawóz do lawendy masz w kuchni. Skorupki od jajek sprawią, że obsypie się kwiatami
Lawenda obłędnie kwitnie, a jej zapach działa na nas kojąco. Przyciąga również do ogrodu pszczoły i inne owady zapylające. Aby cieszyć się jej kwiatami, warto zasilić jej krzaczki. Do odżywiania lawendy doskonale nadaje się nawóz, który zrobisz ze skorupek od jajek.
Idealny nawóz do lawendy masz w kuchni. Skorupki od jajek sprawią, że obsypie się kwiatami
Lawenda obłędnie kwitnie, a jej zapach działa na nas kojąco. Przyciąga również do ogrodu pszczoły i inne owady zapylające. Aby cieszyć się jej kwiatami, warto zasilić jej krzaczki. Do odżywiania lawendy doskonale nadaje się nawóz, który zrobisz ze skorupek od jajek.
Lawenda obłędnie kwitnie, a jej zapach działa na nas kojąco. Przyciąga również do ogrodu pszczoły i inne owady zapylające. Aby cieszyć się jej kwiatami, warto zasilić jej krzaczki. Do odżywiania lawendy doskonale nadaje się nawóz, który zrobisz ze skorupek od jajek.
Japońska pasta z soi odtruwa organizm i zapobiega nowotworom. Włącz koniecznie do diety
25.03.2024 21:39
Kuchnia japońska uznawana jest za jeden z najzdrowszych sposobów żywienia na świecie. W jadłospisie Japończyków dominują warzywa, tradycyjne kiszonki, świeże ryby i owoce morza. Do szczególnie charakterystycznych dla tego kraju produktów należy miso – gęsta, słona pasta wytwarzana z fermentowanej soi. Eksperci radzą, by jeść ją, jak najczęściej.
Japońska pasta z soi odtruwa organizm i zapobiega nowotworom. Włącz koniecznie do diety
Kuchnia japońska uznawana jest za jeden z najzdrowszych sposobów żywienia na świecie. W jadłospisie Japończyków dominują warzywa, tradycyjne kiszonki, świeże ryby i owoce morza. Do szczególnie charakterystycznych dla tego kraju produktów należy miso – gęsta, słona pasta wytwarzana z fermentowanej soi. Eksperci radzą, by jeść ją, jak najczęściej.
25.03.2024 20:39
Kuchnia japońska uznawana jest za jeden z najzdrowszych sposobów żywienia na świecie. W jadłospisie Japończyków dominują warzywa, tradycyjne kiszonki, świeże ryby i owoce morza. Do szczególnie charakterystycznych dla tego kraju produktów należy miso – gęsta, słona pasta wytwarzana z fermentowanej soi. Eksperci radzą, by jeść ją, jak najczęściej.
reklama