Biblijny hit polecany przez dietetyków. Spróbuj raz, a nie zjesz innego pieczywa
24.03.2024 6:00
Jednym z pierwszych opisanych rodzajów pieczywa jest chleb Ezechiela. Tradycyjna receptura na stałe zapisała się w Biblii, a jej skład opiera się na ziarnach i roślinach strączkowych. Jego spożywanie nie musi opierać się wyłącznie na bliskim obcowaniu z religią. Okazuje się, że to doskonały produkt prozdrowotny, który polecają doświadczeni dietetycy. Dlaczego warto jeść i jak przygotować chleb Ezechiela? Podpowiadamy.
24.03.2024 6:00
Jednym z pierwszych opisanych rodzajów pieczywa jest chleb Ezechiela. Tradycyjna receptura na stałe zapisała się w Biblii, a jej skład opiera się na ziarnach i roślinach strączkowych. Jego spożywanie nie musi opierać się wyłącznie na bliskim obcowaniu z religią. Okazuje się, że to doskonały produkt prozdrowotny, który polecają doświadczeni dietetycy. Dlaczego warto jeść i jak przygotować chleb Ezechiela? Podpowiadamy.
Więcej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Tagi: Mus
Komentarze (0):
Bikini
Celebrytka
Dieta
Doda
Dom
Dzieci
Facet
Film
Fryzury
Grypa
Gwiazdy
Kolekcja
Kolory
Konkurs
Kosmetyki
Lato
Meghan Markle
MiĂłd
Mus
Oczy
Partner
Piersi
Pies
Porady
Praca
Prezenty
Przepis
Rak piersi
Rodzice
Seks
Seriale
Serum
Singielka
Single
Sport
Stres
Stylizacje
Sukienki
Szafa
Trendy
Ubrania
Urodziny
Usta
Wakacje
Weekend
Wesele
Wiosna
Zabiegi
Zara
reklama