Miastowi zajadają się nim w karczmach. Świetnie smakuje solo i z dodatkiem masła
24.03.2024 10:10
Zapach piekących się we wnętrzu pieca kaflowego podpłomyków to jedno z najstarszych wspomnień z dzieciństwa. Kiedy u babci zaczynało brakować chleba, z kilku prostych składników wyczarowywała puszyste w środku oraz idealnie przypieczone na zewnątrz podpłomyki. Przy talerzu z parującymi placuszkami zbierała się cała rodzina i na moment słychać było tylko odgłosy zajadania. W domowym notesie z przepisami zachowałam recepturę na najlepsze babcine podpłomyki.
24.03.2024 10:10
Zapach piekących się we wnętrzu pieca kaflowego podpłomyków to jedno z najstarszych wspomnień z dzieciństwa. Kiedy u babci zaczynało brakować chleba, z kilku prostych składników wyczarowywała puszyste w środku oraz idealnie przypieczone na zewnątrz podpłomyki. Przy talerzu z parującymi placuszkami zbierała się cała rodzina i na moment słychać było tylko odgłosy zajadania. W domowym notesie z przepisami zachowałam recepturę na najlepsze babcine podpłomyki.
Więcej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Komentarze (0):
Bikini
Celebrytka
Dieta
Doda
Dom
Dzieci
Facet
Film
Fryzury
Grypa
Gwiazdy
Kolekcja
Kolory
Konkurs
Kosmetyki
Lato
Meghan Markle
MiĂłd
Mus
Oczy
Partner
Piersi
Pies
Porady
Praca
Prezenty
Przepis
Rak piersi
Rodzice
Seks
Seriale
Serum
Singielka
Single
Sport
Stres
Stylizacje
Sukienki
Szafa
Trendy
Ubrania
Urodziny
Usta
Wakacje
Weekend
Wesele
Wiosna
Zabiegi
Zara
reklama