Ciasto francuskie w roli głównej. Propozycje na słodkie podjadanie i wytrawną przekąskę
25.04.2024 19:31
Foto: www.youtube.com
Zwarta konsystencja i uniwersalny smak ciasta francuskiego sprawia, że doskonale łączy się zarówno ze słodkimi, jak i wytrawnymi dodatkami. Stanowi dobrą podstawę do dań z mięsem, warzywami i serem. Delikatną warstwą otula świeże lub mrożone owoce, pełne słodyczy kremy, twarożek i bakalie. Jedno opakowanie ciasta francuskiego, a tyle możliwości. Którą z nich wypróbujesz dzisiaj?
25.04.2024 19:31
Foto: www.youtube.com
Zwarta konsystencja i uniwersalny smak ciasta francuskiego sprawia, że doskonale łączy się zarówno ze słodkimi, jak i wytrawnymi dodatkami. Stanowi dobrą podstawę do dań z mięsem, warzywami i serem. Delikatną warstwą otula świeże lub mrożone owoce, pełne słodyczy kremy, twarożek i bakalie. Jedno opakowanie ciasta francuskiego, a tyle możliwości. Którą z nich wypróbujesz dzisiaj?
Więcej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Komentarze (0):