Ogórki faszerowane pastą twarogową z sosem koperkowym
16.08.2023 0:01
Składniki: ogórki świeże gruntowe 10 średnich szt. (lub szklarniowe 2 średnie szt.) twaróg półtłusty 150g sos koperkowy „Tarsmak” 6 łyżek czosnek 1 ząbek sól, pieprz do smaku pomidorki koktajlowe i zioła do dekoracji Sposób przygotowania: Ogórki gruntowe przekroić na pół wzdłuż, a szklarniowe w poprzek w 3-4 cm klocki. Częściowo wydrążyć z nich miąższ łyżeczką. […]
16.08.2023 0:01
Składniki: ogórki świeże gruntowe 10 średnich szt. (lub szklarniowe 2 średnie szt.) twaróg półtłusty 150g sos koperkowy „Tarsmak” 6 łyżek czosnek 1 ząbek sól, pieprz do smaku pomidorki koktajlowe i zioła do dekoracji Sposób przygotowania: Ogórki gruntowe przekroić na pół wzdłuż, a szklarniowe w poprzek w 3-4 cm klocki. Częściowo wydrążyć z nich miąższ łyżeczką. […]
Komentarze (0):