Włosi uwielbiają ten delikatny ser. Jedz zamiast żółtego, a wyjdzie ci na zdrowie
06.09.2023 18:06
Mozzarella to niezwykle delikatny w smaku ser, który można wykorzystać w kuchni na wiele sposobów. Jest kluczowym składnikiem pizzy, zapiekanek i innych włoskich przysmaków. Co więcej jest zdrowsza i mniej kaloryczna od tradycyjnego żółtego sera. Dlaczego jeszcze warto jeść mozzarellę i do czego można ją wykorzystać?
06.09.2023 18:06
Mozzarella to niezwykle delikatny w smaku ser, który można wykorzystać w kuchni na wiele sposobów. Jest kluczowym składnikiem pizzy, zapiekanek i innych włoskich przysmaków. Co więcej jest zdrowsza i mniej kaloryczna od tradycyjnego żółtego sera. Dlaczego jeszcze warto jeść mozzarellę i do czego można ją wykorzystać?
Więcej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Komentarze (0):