Pokrój w talarki i zapiecz. Takie chipsy to ulga dla wątroby i serca
14.02.2024 13:18
Nad Wisłą ziemniaki są doskonale znane i nikomu nie trzeba specjalnie przypominać, co można z nich wyczarować. Fakt: to bardzo wydajne i wartościowe warzywo, więc kulinarnych zastosowań ma bez liku. A co jeśli poczciwe bulwy nam się nieco znudziły i jesteśmy żądni wrażeń? Można sięgnąć po fioletowego ziemniaka, który czaruje i kusi nie tylko wyglądem, ale i swoimi właściwościami.
14.02.2024 13:18
Nad Wisłą ziemniaki są doskonale znane i nikomu nie trzeba specjalnie przypominać, co można z nich wyczarować. Fakt: to bardzo wydajne i wartościowe warzywo, więc kulinarnych zastosowań ma bez liku. A co jeśli poczciwe bulwy nam się nieco znudziły i jesteśmy żądni wrażeń? Można sięgnąć po fioletowego ziemniaka, który czaruje i kusi nie tylko wyglądem, ale i swoimi właściwościami.
Więcej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Tagi: Chipsy
Komentarze (0):
Bikini
Celebrytka
Dieta
Doda
Dom
Dzieci
Facet
Film
Fryzury
Grypa
Gwiazdy
Kolekcja
Kolory
Konkurs
Kosmetyki
Lato
Meghan Markle
MiĂłd
Mus
Oczy
Partner
Piersi
Pies
Porady
Praca
Prezenty
Przepis
Rak piersi
Rodzice
Seks
Seriale
Serum
Singielka
Single
Sport
Stres
Stylizacje
Sukienki
Szafa
Trendy
Ubrania
Urodziny
Usta
Wakacje
Weekend
Wesele
Wiosna
Zabiegi
Zara
reklama