Makaron, który nie tuczy i wspiera pracę jelit. Włącz do diety odchudzającej i cukrzycowej
18.04.2024 16:22
Foto: www.youtube.com
18.04.2024 16:22
Foto: www.youtube.com
Spożywanie makaronu, często postrzeganego jako wysokokaloryczny i niezdrowy produkt, wcale nie musi prowadzić do tycia. Wbrew powszechnej opinii istnieje wiele rodzajów makaronu o niższym indeksie glikemicznym i większej wartości odżywczej, które mogą wspierać proces odchudzania oraz być przyjazne dla osób z cukrzycą. Wystarczy, że zastosujemy się do kilku prostych zasad podczas jego wyboru i przygotowania.
Więcej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Komentarze (0):
Bikini
Celebrytka
Dieta
Doda
Dom
Dzieci
Facet
Film
Fryzury
Grypa
Gwiazdy
Kolekcja
Kolory
Konkurs
Kosmetyki
Lato
Meghan Markle
MiĂłd
Mus
Oczy
Partner
Piersi
Pies
Porady
Praca
Prezenty
Przepis
Rak piersi
Rodzice
Seks
Seriale
Serum
Singielka
Single
Sport
Stres
Stylizacje
Sukienki
Szafa
Trendy
Ubrania
Urodziny
Usta
Wakacje
Weekend
Wesele
Wiosna
Zabiegi
Zara
reklama