Bez ulepszaczy smaku i sztucznych dodatków. Barszcz z ziemniakami, nie tylko na Wielkanoc
07.03.2024 17:45
Podczas kolacji wigilijnej w barszczu pływają niewielkie uszka. Na śniadaniu wielkanocnym barszcz czerwony ustępuje wersji białej, pełnej aromatycznych grzybów. Okazuje się, że to niejedyne sposoby jedzenia rozgrzewającego barszczu. Jeśli jesteśmy zwolennikami przygotowywania go z buraków, zaserwujmy gotowy przysmak z dodatkiem ziemniaków i podsmażonej cebuli. W ten sposób stanie się o wiele bardziej sycący.
07.03.2024 17:45
Podczas kolacji wigilijnej w barszczu pływają niewielkie uszka. Na śniadaniu wielkanocnym barszcz czerwony ustępuje wersji białej, pełnej aromatycznych grzybów. Okazuje się, że to niejedyne sposoby jedzenia rozgrzewającego barszczu. Jeśli jesteśmy zwolennikami przygotowywania go z buraków, zaserwujmy gotowy przysmak z dodatkiem ziemniaków i podsmażonej cebuli. W ten sposób stanie się o wiele bardziej sycący.
Więcej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Komentarze (0):
Bikini
Celebrytka
Dieta
Doda
Dom
Dzieci
Facet
Film
Fryzury
Grypa
Gwiazdy
Kolekcja
Kolory
Konkurs
Kosmetyki
Lato
Meghan Markle
MiĂłd
Mus
Oczy
Partner
Piersi
Pies
Porady
Praca
Prezenty
Przepis
Rak piersi
Rodzice
Seks
Seriale
Serum
Singielka
Single
Sport
Stres
Stylizacje
Sukienki
Szafa
Trendy
Ubrania
Urodziny
Usta
Wakacje
Weekend
Wesele
Wiosna
Zabiegi
Zara
reklama