Bogaty smak. Wyjątkowo kremowy – majonez Hellmann’s w nowej odsłonie
Wzrok konsumentów będą przyciągać nowe słoiki i widniejące na nich etykiety. Jeszcze mocniej wybrzmią największe zalety marki – ponad 100-letnie doświadczenie w pracy nad recepturą, niezwykle bogaty smak i wyjątkowa kremowość. Czas na kanapki z pysznie kremowym majonezem Hellmann’s! Kusząco smaczny, wyjątkowo kremowy od ponad 100 lat Historia marki sięga 1913 roku, kiedy to mieszkający […]
25.03.2024 9:20
Wzrok konsumentów będą przyciągać nowe słoiki i widniejące na nich etykiety. Jeszcze mocniej wybrzmią największe zalety marki – ponad 100-letnie doświadczenie w pracy nad recepturą, niezwykle bogaty smak i wyjątkowa kremowość. Czas na kanapki z pysznie kremowym majonezem Hellmann’s! Kusząco smaczny, wyjątkowo kremowy od ponad 100 lat Historia marki sięga 1913 roku, kiedy to mieszkający […]
Omlet puszysty jak chmurka. Rozpływa się w ustach
Omlet można jeść jako samodzielny specjał – smakuje wybornie z samego rana na śniadanie, ale też w charakterze potrawy obiadowej czy ciepłej kolacji. Bywa podawany do dań głównych, niektórzy urozmaicają nim kanapki. Jest to propozycja wszechstronna i łatwa w przygotowaniu, wymaga jednak znajomości kulinarnych podstaw. Jak zrobić omlet, żeby był puszysty i udawał się za każdym razem? Znamy na to patent.
24.03.2024 19:05
Omlet można jeść jako samodzielny specjał – smakuje wybornie z samego rana na śniadanie, ale też w charakterze potrawy obiadowej czy ciepłej kolacji. Bywa podawany do dań głównych, niektórzy urozmaicają nim kanapki. Jest to propozycja wszechstronna i łatwa w przygotowaniu, wymaga jednak znajomości kulinarnych podstaw. Jak zrobić omlet, żeby był puszysty i udawał się za każdym razem? Znamy na to patent.
Błyskawiczne smarowidło do chleba. Domownicy będą się zajadać
Smarowidło do chleba z suszonych pomidorów to jedno z tych kulinarnych odkryć, które odmienią twoje codzienne posiłki. Tego rodzaju pasta kanapkowa oferuje intensywny smak i aromat, doskonale komponuje się nie tylko z pieczywem. Niezależnie od okazji, okaże się idealnym dodatkiem, który przyniesie kubkom smakowym wyjątkową przyjemność.
21.03.2024 20:15
Smarowidło do chleba z suszonych pomidorów to jedno z tych kulinarnych odkryć, które odmienią twoje codzienne posiłki. Tego rodzaju pasta kanapkowa oferuje intensywny smak i aromat, doskonale komponuje się nie tylko z pieczywem. Niezależnie od okazji, okaże się idealnym dodatkiem, który przyniesie kubkom smakowym wyjątkową przyjemność.
Anna Mucha opowiedziała o zarobkach. "Zdarza mi się na Instagramie". Mówi, czy ma kredyty
20.03.2024 14:49
Anna Mucha opowiedziała na kanapie u Kuby Wojewódzkiego o swoich zarobkach i kredytach. Nie ominęła pytania, czy zdarza jej się robić coś tylko i wyłącznie dla pieniędzy. Tego fragmentu nie było w telewizji.
Źródło:
www.plotek.pl
"Kroję do serka wiejskiego i na kanapki". Nie każdy wie, że ten grzyb jest jadalny
Wraz z nadchodzącą wiosną w Polsce zaczyna pojawiać się coraz więcej grzybów. Jednym z wiosennych okazów, które można spotkać już w marcu, jest czarka austriacka. Ten nietypowy grzyb przykuwa uwagę swoim niezwykłym wyglądem. Nie każdy jednak wie, że jest on jadalny. Jak wykorzystać czarkę austriacką w kuchni?
19.03.2024 18:53
Wraz z nadchodzącą wiosną w Polsce zaczyna pojawiać się coraz więcej grzybów. Jednym z wiosennych okazów, które można spotkać już w marcu, jest czarka austriacka. Ten nietypowy grzyb przykuwa uwagę swoim niezwykłym wyglądem. Nie każdy jednak wie, że jest on jadalny. Jak wykorzystać czarkę austriacką w kuchni?
Tagi: Kanapki
Źródło:
kobieta.interia.pl
Kultowy dodatek do wiosennych kanapek. Powstaje na bazie jajek, rzodkiewki i majonezu
Jajka na miękko, sadzone, po turecku lub idealnie wysmażone w jajecznicy. To składnik, którego w wielu domach nie może zabraknąć podczas śniadania. Przysmakiem, który możemy zabrać ze sobą do szkoły lub pracy, jest pasta jajeczna. Dodatek charakterystycznie chrupiącego i nieco pikantnego składnika sprawia, że nie tylko zyskuje charakteru, ale dodatkowo syci na dłużej. Jak zrobić pastę jajeczną szybko? Podpowiadamy.
18.03.2024 7:35
Jajka na miękko, sadzone, po turecku lub idealnie wysmażone w jajecznicy. To składnik, którego w wielu domach nie może zabraknąć podczas śniadania. Przysmakiem, który możemy zabrać ze sobą do szkoły lub pracy, jest pasta jajeczna. Dodatek charakterystycznie chrupiącego i nieco pikantnego składnika sprawia, że nie tylko zyskuje charakteru, ale dodatkowo syci na dłużej. Jak zrobić pastę jajeczną szybko? Podpowiadamy.
Kultowy dodatek do wiosennych kanapek. Powstaje na bazie jajek, rzodkiewki i majonezu
Jajka na miękko, sadzone, po turecku lub idealnie wysmażone w jajecznicy. To składnik, którego w wielu domach nie może zabraknąć podczas śniadania. Przysmakiem, który możemy zabrać ze sobą do szkoły lub pracy, jest pasta jajeczna. Dodatek charakterystycznie chrupiącego i nieco pikantnego składnika sprawia, że nie tylko zyskuje charakteru, ale dodatkowo syci na dłużej. Jak zrobić pastę jajeczną szybko? Podpowiadamy.
18.03.2024 7:35
Jajka na miękko, sadzone, po turecku lub idealnie wysmażone w jajecznicy. To składnik, którego w wielu domach nie może zabraknąć podczas śniadania. Przysmakiem, który możemy zabrać ze sobą do szkoły lub pracy, jest pasta jajeczna. Dodatek charakterystycznie chrupiącego i nieco pikantnego składnika sprawia, że nie tylko zyskuje charakteru, ale dodatkowo syci na dłużej. Jak zrobić pastę jajeczną szybko? Podpowiadamy.