Kultowy dodatek do wiosennych kanapek. Powstaje na bazie jajek, rzodkiewki i majonezu
18.03.2024 7:35
Jajka na miękko, sadzone, po turecku lub idealnie wysmażone w jajecznicy. To składnik, którego w wielu domach nie może zabraknąć podczas śniadania. Przysmakiem, który możemy zabrać ze sobą do szkoły lub pracy, jest pasta jajeczna. Dodatek charakterystycznie chrupiącego i nieco pikantnego składnika sprawia, że nie tylko zyskuje charakteru, ale dodatkowo syci na dłużej. Jak zrobić pastę jajeczną szybko? Podpowiadamy.
18.03.2024 7:35
Jajka na miękko, sadzone, po turecku lub idealnie wysmażone w jajecznicy. To składnik, którego w wielu domach nie może zabraknąć podczas śniadania. Przysmakiem, który możemy zabrać ze sobą do szkoły lub pracy, jest pasta jajeczna. Dodatek charakterystycznie chrupiącego i nieco pikantnego składnika sprawia, że nie tylko zyskuje charakteru, ale dodatkowo syci na dłużej. Jak zrobić pastę jajeczną szybko? Podpowiadamy.
Więcej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Komentarze (0):
Bikini
Celebrytka
Dieta
Doda
Dom
Dzieci
Facet
Film
Fryzury
Grypa
Gwiazdy
Kolekcja
Kolory
Konkurs
Kosmetyki
Lato
Meghan Markle
MiĂłd
Mus
Oczy
Partner
Piersi
Pies
Porady
Praca
Prezenty
Przepis
Rak piersi
Rodzice
Seks
Seriale
Serum
Singielka
Single
Sport
Stres
Stylizacje
Sukienki
Szafa
Trendy
Ubrania
Urodziny
Usta
Wakacje
Weekend
Wesele
Wiosna
Zabiegi
Zara
reklama