W latach 90. mama gotowała ją przynajmniej raz w tygodniu. Doskonały przepis na zarzucajkę
24.04.2024 7:03
Foto: viyoutube.com
Pożywna, zdrowa, smaczna i szybka w przygotowaniu – taka właśnie jest zarzucajka. Pod tą charakterystyczną nazwą kryje się aromatyczna zupa, która wiele lat temu królowała na polskich stołach. Podpowiadamy, jak ją ugotować i na co zwrócić uwagę, by zajadał się nią nawet najbardziej wybredny niejadek.
24.04.2024 7:03
Foto: viyoutube.com
Pożywna, zdrowa, smaczna i szybka w przygotowaniu – taka właśnie jest zarzucajka. Pod tą charakterystyczną nazwą kryje się aromatyczna zupa, która wiele lat temu królowała na polskich stołach. Podpowiadamy, jak ją ugotować i na co zwrócić uwagę, by zajadał się nią nawet najbardziej wybredny niejadek.
WiÄ™cej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Komentarze (0):