Dwa nadziewane przepisy – papryka i bakłażan inaczej
07.01.2024 0:01
Nadziewana papryka Papryka jest warzywem o intensywnym smaku. Dlatego najlepiej podawać ją w towarzystwie mniej ostrych warzyw, jak np. awokado. Poniżej przepis na paprykę nadziewaną awokado. Składniki: 4 podłużne czerwone papryki 1 awokado 1 granat Pęczek szczypiorku Ocet malinowy Kühne Dressing włoski Kühne Sposób przygotowania: 1. Papryki myjemy, przekrajamy na pół i wydrążamy z nich […]
07.01.2024 0:01
Nadziewana papryka Papryka jest warzywem o intensywnym smaku. Dlatego najlepiej podawać ją w towarzystwie mniej ostrych warzyw, jak np. awokado. Poniżej przepis na paprykę nadziewaną awokado. Składniki: 4 podłużne czerwone papryki 1 awokado 1 granat Pęczek szczypiorku Ocet malinowy Kühne Dressing włoski Kühne Sposób przygotowania: 1. Papryki myjemy, przekrajamy na pół i wydrążamy z nich […]
WiÄ™cej w serwisie obcasy.pl ›
Komentarze (0):