"Kroję do serka wiejskiego i na kanapki". Nie każdy wie, że ten grzyb jest jadalny
19.03.2024 18:53
Wraz z nadchodzącą wiosną w Polsce zaczyna pojawiać się coraz więcej grzybów. Jednym z wiosennych okazów, które można spotkać już w marcu, jest czarka austriacka. Ten nietypowy grzyb przykuwa uwagę swoim niezwykłym wyglądem. Nie każdy jednak wie, że jest on jadalny. Jak wykorzystać czarkę austriacką w kuchni?
19.03.2024 18:53
Wraz z nadchodzącą wiosną w Polsce zaczyna pojawiać się coraz więcej grzybów. Jednym z wiosennych okazów, które można spotkać już w marcu, jest czarka austriacka. Ten nietypowy grzyb przykuwa uwagę swoim niezwykłym wyglądem. Nie każdy jednak wie, że jest on jadalny. Jak wykorzystać czarkę austriacką w kuchni?
Więcej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Tagi: Kanapki
Komentarze (0):
Bikini
Celebrytka
Dieta
Doda
Dom
Dzieci
Facet
Film
Fryzury
Grypa
Gwiazdy
Kolekcja
Kolory
Konkurs
Kosmetyki
Lato
Meghan Markle
MiĂłd
Mus
Oczy
Partner
Piersi
Pies
Porady
Praca
Prezenty
Przepis
Rak piersi
Rodzice
Seks
Seriale
Serum
Singielka
Single
Sport
Stres
Stylizacje
Sukienki
Szafa
Trendy
Ubrania
Urodziny
Usta
Wakacje
Weekend
Wesele
Wiosna
Zabiegi
Zara
reklama