Takiego rosołu wcześniej nie jadłeś. Smakiem przebije babciny klasyk
24.03.2024 9:40
24.03.2024 9:40
Rosół to dla wielu z nas obowiązkowa pozycja w trakcie niedzielnego obiadu. Samo jego przygotowanie jest sztuką, bo trzeba wyważyć odpowiednią ilość mięsa, warzyw i przypraw, aby smakował wyśmienicie i choć trochę zbliżył się do tego, by smakował jak babciny. Choć sztuka kulinarna mówi jasno, jak gotować rosół, to od pewnego czasu internauci przekonują, że pieczony rosół jest lepszy niż tradycyjny. Jeśli nasza poczciwa zupa troszkę nam się znudziła, to czemu nie spróbować przygotować ją w inny sposób?
Więcej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Komentarze (0):
Bikini
Celebrytka
Dieta
Doda
Dom
Dzieci
Facet
Film
Fryzury
Grypa
Gwiazdy
Kolekcja
Kolory
Konkurs
Kosmetyki
Lato
Meghan Markle
MiĂłd
Mus
Oczy
Partner
Piersi
Pies
Porady
Praca
Prezenty
Przepis
Rak piersi
Rodzice
Seks
Seriale
Serum
Singielka
Single
Sport
Stres
Stylizacje
Sukienki
Szafa
Trendy
Ubrania
Urodziny
Usta
Wakacje
Weekend
Wesele
Wiosna
Zabiegi
Zara
reklama