Zamień jeden składnik w cieście piernikowym. Obłędny aromat wypełni każdy zakamarek domu
11.12.2023 7:29
Idealnie wilgotny piernik, przełożony grubą warstwą nieco kwaskowatych powideł i oblany idealnie roztopioną czekoladą to prawdziwy przysmak świąteczny. Choć nic nie stoi na przeszkodzie, by piec go także w innych miesiącach, to właśnie w grudniu pyszni się na udekorowanych stołach. Jak podbić jego smak i zapach, by na talerzach nie zostały nawet okruszki? Wystarczy wdrożyć prosty patent.
11.12.2023 7:29
Idealnie wilgotny piernik, przełożony grubą warstwą nieco kwaskowatych powideł i oblany idealnie roztopioną czekoladą to prawdziwy przysmak świąteczny. Choć nic nie stoi na przeszkodzie, by piec go także w innych miesiącach, to właśnie w grudniu pyszni się na udekorowanych stołach. Jak podbić jego smak i zapach, by na talerzach nie zostały nawet okruszki? Wystarczy wdrożyć prosty patent.
Więcej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Komentarze (0):