Przyjemnie chrupiące ogórki małosolne. Z tym przepisem wyjdą nawet laikowi
10.04.2024 9:33
Na doskonale ukiszone ogórki małosolne nie trzeba czekać zbyt długo. Pierwszymi smakowitymi efektami zachwycimy się już na kilka dni po zalaniu warzyw miksturą na bazie wody i soli. To doskonała propozycja na dodatek do kanapki dla osób mniej cierpliwych, które nie chcą przez kilkanaście dni obserwować, jak ogórki nabierają smaku w solance z dodatkiem przypraw. Jak przygotować bezbłędne małosolne? Podpowiadamy.
10.04.2024 9:33
Na doskonale ukiszone ogórki małosolne nie trzeba czekać zbyt długo. Pierwszymi smakowitymi efektami zachwycimy się już na kilka dni po zalaniu warzyw miksturą na bazie wody i soli. To doskonała propozycja na dodatek do kanapki dla osób mniej cierpliwych, które nie chcą przez kilkanaście dni obserwować, jak ogórki nabierają smaku w solance z dodatkiem przypraw. Jak przygotować bezbłędne małosolne? Podpowiadamy.
WiÄ™cej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Komentarze (0):
Bikini
Celebrytka
Dieta
Doda
Dom
Dzieci
Facet
Film
Fryzury
Grypa
Gwiazdy
Kolekcja
Kolory
Konkurs
Kosmetyki
Lato
Meghan Markle
MiĂłd
Mus
Oczy
Partner
Piersi
Pies
Porady
Praca
Prezenty
Przepis
Rak piersi
Rodzice
Seks
Seriale
Serum
Singielka
Single
Sport
Stres
Stylizacje
Sukienki
Szafa
Trendy
Ubrania
Urodziny
Usta
Wakacje
Weekend
Wesele
Wiosna
Zabiegi
Zara
reklama