Kieszonki ze szpinakiem
08.01.2023 0:01
Parówki kojarzą nam się najczęściej podgrzewaniem w wodzie, lub mikrofali. Nie są to jednak jedyne pomysły na wykorzystanie ich. Można przyrządzić je w formie przystawki np. na przyjęciu. Parówki dobrze smakują w towarzystwie chociażby szpinaku. Nieoczywiste połączenia mogą okazać się pyszne! Składniki: Parówki (np. dobropolanki JBB Bałdyga) Ciasto francuskie Garść startego żółtego sera 1 paczka […]
08.01.2023 0:01
Parówki kojarzą nam się najczęściej podgrzewaniem w wodzie, lub mikrofali. Nie są to jednak jedyne pomysły na wykorzystanie ich. Można przyrządzić je w formie przystawki np. na przyjęciu. Parówki dobrze smakują w towarzystwie chociażby szpinaku. Nieoczywiste połączenia mogą okazać się pyszne! Składniki: Parówki (np. dobropolanki JBB Bałdyga) Ciasto francuskie Garść startego żółtego sera 1 paczka […]
Komentarze (0):