Obierz, zetrzyj na tarce i dodaj tajny składnik. Takiej pasty nie jadłeś
30.03.2024 12:35
Jajka w czasie Wielkanocy będą odmieniane przez wszystkie kulinarne przypadki. Z całą pewnością wylądują w żurze, ale w pierzynce z majonezu również wzbogacą świąteczny posiłek. Można również przygotować smaczne smarowidło do pieczywa, aby szybko zapełnić brzuchy po kilku dniach postu. Pasta jajeczna, bo o niej mowa, nie musi być nudna: wystarczy dodać do niej rzodkiewkę, która nada rarytasowi nowego smaku oraz będzie chrupać w naszej buzi.
30.03.2024 12:35
Jajka w czasie Wielkanocy będą odmieniane przez wszystkie kulinarne przypadki. Z całą pewnością wylądują w żurze, ale w pierzynce z majonezu również wzbogacą świąteczny posiłek. Można również przygotować smaczne smarowidło do pieczywa, aby szybko zapełnić brzuchy po kilku dniach postu. Pasta jajeczna, bo o niej mowa, nie musi być nudna: wystarczy dodać do niej rzodkiewkę, która nada rarytasowi nowego smaku oraz będzie chrupać w naszej buzi.
Więcej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Komentarze (0):