Cukinia – dlaczego warto zjadać ją na surowo?
30.04.2023 16:00
Polska kuchnia chętnie wykorzystuje cukinię. Warzywo jest zazwyczaj poddawane obróbce termicznej. Zupy, zapiekanki, leczo czy lasagne z cukinią mają rzesze fanów. Wielu ze zdziwieniem przyjmuje informację, że cukinia doskonale smakuje również w wersji surowej, i – jak nietrudno się domyślić – jest wówczas najcenniejsza odżywczo. Z czym ją połączyć w surówce i dlaczego warto jadać surową cukinię?
30.04.2023 16:00
Polska kuchnia chętnie wykorzystuje cukinię. Warzywo jest zazwyczaj poddawane obróbce termicznej. Zupy, zapiekanki, leczo czy lasagne z cukinią mają rzesze fanów. Wielu ze zdziwieniem przyjmuje informację, że cukinia doskonale smakuje również w wersji surowej, i – jak nietrudno się domyślić – jest wówczas najcenniejsza odżywczo. Z czym ją połączyć w surówce i dlaczego warto jadać surową cukinię?
Więcej w serwisie kobieta.interia.pl ›
Komentarze (0):
Bikini
Celebrytka
Dieta
Doda
Dom
Dzieci
Facet
Film
Fryzury
Grypa
Gwiazdy
Kolekcja
Kolory
Konkurs
Kosmetyki
Lato
Meghan Markle
MiĂłd
Mus
Oczy
Partner
Piersi
Pies
Porady
Praca
Prezenty
Przepis
Rak piersi
Rodzice
Seks
Seriale
Serum
Singielka
Single
Sport
Stres
Stylizacje
Sukienki
Szafa
Trendy
Ubrania
Urodziny
Usta
Wakacje
Weekend
Wesele
Wiosna
Zabiegi
Zara
reklama